fredag 21 maj 2010

Gnäll - eller inte alls

Om man köper en ny sak, som visar sig vara helt kass, och man har en lista på 25 punkter som skall åtgärdas och får svar idag att saken är fixad och man frågar hur fan de har hunnit med 25 stora punkter på tre dagar. Svaret blev att "jomenvisst det är klart, fast bara tre punkter som var de viktigaste och de andra kanske vi kan ta sen typ en annan dag eller år, eller typ förhoppningsvis inte alls".

Då undrar man först om de inte är läskunniga (eftersom man har spaltat upp punkterna snällt och fint i ett mail).

Sedan undrar man om det har slagit tokslint i huvudet på dem eftersom det absolut inte är upp till dem att avgöra om det är klart.

Och efter det så undrar man om de är födda med en megakromosomskada (till största del why-kromosomen) som gör att de tror att tre av 25 punkter betingar ordet "färdig".

Och sen...ja då exploderar man på riktigt och skäller som en pitbull - medan man filurar på om en hel båt får plats i arslet på dumfanskapen - aktern först - så det inte skall gå smidigt liksom.

Efter det lugnar man ner sig, och tar det den rätta och riktiga vägen och inkallar jurist - för nu är det krig.

Men fy fan vad relaxerande det hade varit att köra en båt rätt i 30 knop rätt upp i analen på dem - får man göra sådant och hävda självförsvar?

Relaxerande för mig, och smärtsamt och laxerande för dem - tack?!

Inga kommentarer: