tisdag 9 januari 2007

Brill Mongo

Är det bara jag som har min humor? Skickade just följande till Julfascisten som äntligen har skaffat brillor efter att ha gått med en lins halvblind i ett par månader, från en fejkadress på hotmail där det ser ut som att mailet kommer ifrån "Brill Mongo" (japps, jag har glasögon själv...då får man skoja om det - eller?)

Han är dessutom snygg i brillor!

Hej,

Välkommen till Kobraklubben.

Som ny medlem kan du dra fördel av många rabatter på varor i vår shop på Berzeliigatan, samt även komma in gratis på seminarier och utbildningar som hålls under 2007. Ett axplock under våren följer härmed:

"Min mamma är suddig - om att upptäcka synfel" Gästföreläsare: Jan Svedborg

"Anette ser snett" Föreläsare: Tobias Hübinette
"På vintern - bär både reflex och antireflex för din egen och andras säkerhet" Föreläsare: Representanter från Vägverket och Svenska Optikerförbundet.
"Progressiv - framstegsparti eller slipning av glas" Föreläsare: Pär Luder

Redan måndagen den 15/1 hålls ett medlemsmöte i våra ljusa och fräscha lokaler, sparsamt möblerade för minsta möjliga motgång. Vi hoppas att få se just Dig på detta mötet.
Diabilder i stort format kommer att visas till tonerna av Roxette's "Look Sharp".

För att du ska känna dig extra välkommen kommer snart också en present på posten i form av ett moderiktigt och snyggt band att hålla glasögonen på plats med. Vi vet ju alla hur obehagligt det är, framför allt ekonomiskt, att tappa dem pga en vänskaplig knuff eller en plötslig nysning.

Efter mötet kommer en syntävling att arrangeras, där alla delas upp i handikapp-grupper efter antalet dioptrier Ni har. Vinnaren koras samma kväll.

1:a pris är ett fint okrossbart och vattentätt glasögonfodral i kolfiber, 2:a-6:e pris en putsduk i valfri färg.

Med vänliga hälsningar,
Karl C Bra

PS: Glöm inte klubbmottot; "Linser är för vegetarianer"

1 kommentar:

Cecilia sa...

Mohahahahahahahaaaaaaaaaa! MIN humor på pricken *S*! Det förgyllde min dag i alla fall ;). Jag garvade så jag trillade av stolen.

Kram från Glasögonormen i Vallentuna