torsdag 20 maj 2010

Chicken...


Bloggfrossa utmanade för ett tag sedan sina iPhoneägande bloggläsare på Alfapet och tyckte att han var ett jäkla snille som skulle köra världsdominans - ända tills han fick motstånd av en simpel Hisingebo.

Och bluffen är synad, Mike är verkligen en lika dålig förlorare som vinnare - för när det håller på att gå käpprätt åt helvete så drar han lika snabbt som en avlöning ;o)

Ibland är man glad att det inte bara går att spela Alfapet på iPhonen, det går även att ta skärmdumpar. Så ni som tror att Mike är en jävel på Alfapet - vänta bara tills han ligger jävligt brunt till - då kommer kycklingen fram.

Jag har haft bilden för mig själv ett tag, men nu var det läge.

Hisingen vs Majorna...10-0 (fegar man så tappar man en satans massa cred-points)

Oh la la...revanch?

(Men jag är tacksam för tipset Mike, visste inte om spelet innan du introducerade det, har antagligen inte lika mycket tid som du att leta appar till iPhonen - rekommenderar spelet varmt - för spelintresserade utan kycklingtendenser :-p)

:o)

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ey. Äras den som äras bör här nu va.

Blue sa...

Shit, solli som fan...men du fick ju super-cred ihop med fegisen när jag började spela...men givetvis skall du ha all cred oxå ;o)

Det var dock läge att lägga ut honom idag, gå in på hans blogg och kolla inlägget om hans bestående Hisingehat - då är man ju typ värd en lavett (och det har han fått i sin egen blogg oxå haha - Chicken-Mike tror jag minsann att vi döper om honom till - ja? :o)