fredag 7 augusti 2009

No skilsmässa

Jag hade köpt en sak utan mannen vetskap och medgivande. Som han visste att jag så gärna ville ha - men som han tyckte var onödig (att vi ens har den diskussionen om en teknisk pryl är - ovanligt). En 30" Cinema skärm med ett litet äpple på.

Jag spenderade dagen med grym ångest, men jag hade dubbelkollat så att vi kunde dela på skärmen, att den passade till hans grafikkort också, och jag lade mer tid på att få den att funka på hans dator än vad jag gjorde på att pyssla med min workstation. Och sen trodde jag att han skulle få ett vredesutbrott och skilja sig från mig när han kom hem.

Det gjorde han inte. Han muttrade i en millisekund och sen satte han sig nöjt vid den nya skärmen och spelade. Och jag fick bära tillbaka min dator till soffan och sätta mig där.

Jag vet inte riktigt hur det gick till. Men jag fick inte leka med min efterlängtade skärm alls?

Däremot verkar jag har jinxat bröllopet i Stockholm - för brudgummen ringde för en timma sen och låg på sjukhus. Det var ju min skilsmässa som skulle sammanfalla med deras bröllop. Inte deras inte-bröllop med vår...eh...ja - inte-skilsmässa?

Vi får se imorgon vad som händer och sker...Inga kommentarer: