torsdag 20 november 2008

Mina vänner bor inte i datorn längre

Faktum är att jag i detta nu inte gillar min dator speciellt mycket. Är precis klar med ett tredagars-projekt som redovisades idag och nu lämnades in skriftligt.

Lektioner, debatter på distans och skriva så ögonen har gått i kors till tre på nätterna. Jag ser just nu datorn som en fotboja och inte ett nöje. Har ju för sjutton inte ens kunnat gå min dagliga bloggrunda, inte skrivit ett endaste inlägg och inte läst dagstidningarna på nätet. Knappt ens svarat på MSN, något enstaka svar när jag ändå har suttit med en macka i handen och ändå inte kunnat jobba. Och jag har definitivt inte svarat i telefon. Skandalöst!

Hur mycket har jag missat?????

Nu skall jag "kiss and make up" med datorn, gå bloggrundan, läsa tidningen, och sedan mina vänner är det horisontalläge UTAN dator i soffan.

Jag kan inte ens påminna mig om jag någonsin har varit så less på datorn innan.

Och förresten, hittills går det strålande utan Cola. Jag började med Pepsi Max, gick över till Cola Light och har nu provat Cola Zero. Och faktum är att jag tycker att allt smakar skit i jämförelse med cola, men light-varianten kanske kanske lite mindre skit.

Men det knepiga är att jag inte har ont i huvudet. Däremot har jag en hjärtklappning utan dess like och känner mig lite hyper och "stissig".

Är det abstinens månne?

Go'kväll...

2 kommentarer:

Karriärmamman sa...

Mäh..."Imorgon efter kl 12.00 kan jag prata igen..."

Jag har laddat. Hela dagen.

OCH SÅ LIGGER DU I SOFFAN ISTÄLLET?!

Dumpad.... *gråter*

LadyFi sa...

Ha ha!

Ja! Din hjärtklappning berör på abstinens - inte av Cola - men av bloggande!