fredag 20 november 2009

För min skullOvanstående kort är taget från Nordic Light Hotel i Stockholm, där vi bodde en helg och sov med blått ljus och jag bara äääälskade det. Överraskningen var att göra samma av vårt sovrum. Därav inlåsningen medan han pysslade. Och att ledtråd var just ledtråd blev ju ganska fnuligt eftersom det sitter två blå LED-trådar bakom sängen. Nu är det mörkt, och korten gör att det ser ut som att det lyser utav bara helvete, men det gör det inte. Det är ett lugnt ljus, och inte speciellt starkt. Misstänker att bilder i dagsljus blir bättre.

Dessutom fick jag en lampa som byter färg, och ni som känner mig vet att jag älskar saker som byter färg - men mest blått. Jag sover ju dessutom numera som en kratta och kommer troligen sussa som en gris i det blå ljuset. Däremot ogillar mannen att sova i annat än totalt mörker. Det..är kärlek!

Vill man ha det lite porno är det ju bara att vänta tills lampan bredvid sängen byter till rött - men man får fan vara snabb ;o)
PGW-ljus?!
Li-ljus??

Nu vet jag inte vilket rum jag helst vill vara i, men risken finns att jag går och lägger mig väldans tidigt ikväll.

Nu har jag TVÅ älsklingsrum!
4 kommentarer:

Corundum sa...

Tufft! Den idén kanske jag ska ta och sno av dig/honom/er/hotellet... Hm. Skulle göra sig i min studentlägenhet tror jag, just eftersom att det är så litet och skulle krävas så lite ljus. Tål att tänkas på. :)

Glad för din skull att bra saker radar upp sig! :D

/jag.

Corundum sa...

HAHA! xD Åh, hur snabb måste man vara för att hinna medan det är rött ljus? :P

Blue sa...

Claes Ohlsson kan du kolla på då, var tydligen extremt o-dyrt dessutom och ljuset är faktiskt underbart. Jag vill ha fler ;o)

Lampan var däremot dyr, och kräver en osannolik snabbhet. Är inte ens säker på att man skulle hinna även om man var premature haha

PGW sa...

Coolt :-)