tisdag 17 november 2009

Den perfekta blå - äntligen
Min nya hobby, kommer tydligen att kvarstå så länge jag är skitful. Jag kan åtminstone vara fin på händerna. Och jag har hittat ett ställe där jag kan köpa skiiiiitdyra nagellack (O.P.I) för 25 kronor styck (tack dollarn - det vill säga eBay) istället för 200 kr styck på Kicks. Och häromdagen gjorde jag slag i saken och uppdaterade min samling. Dessutom finns inte ens i närheten av alla färger på Kicks.

Det perfekta mörkblå har funnits i min ägo länge, men nu...nuuuuu...efter mycket letande - har jag hittat det perfekt babyblå.

Och PGW - jag tror att du hade blivit stolt. Jag har ett mörkgrönt, ett ljusgrönt och ett neongrönt också. Både det mörkgröna och det ljust gröna älskar jag.

Grönt liksom...jag
är ju blå?

Och ja - kortet är taget direkt efter "Ullared" igår. Jag tittade på det med tröjan på - men inte faaaan välte kanoten för det!


4 kommentarer:

PGW sa...

Åååh grönt ...

Blue sa...

Oh yes...grönt...

Lååååvar att ta kort på alla gröna en dag när jag prokrastinerar...kanske redan imorgon ;o)

Vågar banne mig inte ta kort på alla för det är en hel IKEA-låda full *ler maniskt*

PGW sa...

Kära nån! Mitt Bokus-beroende känns plötsligt snudd på normalt i jämförelse ;-)

Blue sa...

Nähä du!

När jag och min käre make flyttade ihop hade jag precis lika många, och de hade jag haft i cirka tio år och använde fortfarande - vilket jag inte lyckades övertyga honom om - så de fick åka till återvinningsstationen.

Nu har jag återskapat min samling, den är komplett och jag kommer kunna ha dem i tio år till - minst.

Däremot har jag kaaaanske möjligen gått lite överstyr med mitt näst intill maniska målande just nu - men det är ju bara för att jag är så förbaskat ful på näsan - då kan ju åtminstone de små naglarna få vara fina ;o)

Du är värre...du slinter mer och kontinuerligt på köp-knappen på Bokus än vad jag gör på nagellacksknappen. Dessutom är det himla jobbigt med nymålade naglar för man kan inte slinta på några köp-knappar alls utan att förstöra måleriet.

OHHH...vilken idé! Utan att jag ens tänkte på det. Vi målar naglarna när köplusten faller på så kan vi inte. Ungefär som Stopp & Väx för nagelbitare så blir detta som Stopp & Köp???

Jag ÄR briljant :-p