torsdag 19 november 2009

Att tala eller inte tala (i sömnen)

Mannen ringde och sa:

- Vad har du drömt inatt?
- Öhhh...ingen aning - vaddårrå, sa jag lite fundersamt.

Han hade i vanlig ordning, även om det var längesedan nu, haft en konversation med mig i morse. Och konversationen handlade om att jag hade upplyst honom (surt) om att jag minsann inte skulle skaffa silikonbröst för det var bara idioter som hade det, och att det var hus som rasade och någonting om fjärde riket. Helt logisk konversation.

Då kom drömmen tillbaka.

Min man var nästa generations Hitler, och ihop med några andra - för mig okända - snubbar hade han dragit ihop det fjärde riket och bestämt en hoper med saker. Bland annat att alla skulle ha silikonbröst. Men det fjärde riket var kass, för de raserade hus och gjorde sådant som diktatorer i gäng skall göra, typ söndra och härska.

Jag vägrade tydligen göra silikonbröst, tyckte att det fjärde riket sög, och lite till som jag upplyste honom om i vår ytterst intellektuella konversation imorse (som jag inte minns).

Någon som är bra på att tyda drömmar, för jag blir lite rädd för mig själv när jag drömmer, och denna kan jag inte tyda.

Det enda är att vi kollade på "Inglorious Basterds" i förrgår. I FÖRRGÅR. Var kommer resten ifrån och bör jag söka för detta?

Silikonbröst *muttrar*2 kommentarer:

Corundum sa...

Underskatta inte silikonbrösten! :D Man vet aldrig vad de kan vara bra till.

Diggar monologen för övrigt. Antar att det måste ha något med filmen att göra... Var den bra? :)

/jag.

Blue sa...

Hahahah...silisar är bara att glömma...det tillhör fjärde riket.

Filmen sög - blev jättebesviken :o(