onsdag 7 oktober 2009

Noja Näsa NaglarJag har ingen nästipp kvar. Och jag har aldrig varit med om något som har gjort så ont som lokalbedövningen i näsan. Jag är dock mycket stolt över min, i vanliga fall mycket klena man, som satt med mig och höll mig i handen hela tiden. Skitstolt!

Men jag har noja. Provsvaren kommer tydligen nästa vecka och då får jag veta hur elak tumören var. Och om allt är borta.

Så - då målar vi naglarna istället. Senaste skapelsen. Har en känsla av att det kommer nytt lack vid nästa akuta ångesttillfälle. Men det är just nu roligare att måla naglarna än att må helpyton. Det räcker så bra att må halvpyton precis hela tiden.5 kommentarer:

LadyFi sa...

Ouch!

Hoppas att du snart mår bättre... Jag förstår att det är rätt jobbigt att vänta.

Kram!

Vännen i Vallentuna sa...

Kramar härifrån också!

Och skitsnygga naglar!

Anonym sa...

liten fråga...om man blir förkyld och inte har nästipp...kan man snyte sig då? Jag har ju aldrig känt någon utan nästipp förut så jag måste ju passa på att fråga.
...fina naglar :o)

Blue sa...

Tack Fi och C...

Och "anonym"...vem är du?

Anonym sa...

...anonym här, har inte klurat ut hur man får sig ett sånt namnt. (dessutom trodde jag du fattade det av frågan...vi i vår familj har ju en genetisk drift att ställa just sådana frågor..eller? :o))
Syster Yster