tisdag 21 juli 2009

Harry Plotter

Bio två gånger under en båtsemester måste vara något slags rekord. Först Brüno i Strömstad, och idag Harry Plotter i Grebbestad.

Jag ääääälskar Potter-böckerna. Verkligen älskar. Så till den milda grad att den sista boken har legat halvläst i två år för att jag inte kan förmå mig till att läsa klart den eftersom jag inte vill att den skall ta slut.

Men efter att ha sett filmen idag. Och att boken ligger cirka 20 centimeter ifrån mig (jodå - den är med), så tror jag inte att jag kan hålla mig. Jag måste läsa klart den. Jag kommer gråta. Kanske inte för att den är sorglig, för det vet jag ju inte - utan för att sedan är det SLUT.

Annars går det sin gilla gång. Jag har inte shoppat sönder mig denna semestern. Kan bero på väder, ryggskott och svin/blogginfluensa. Men ett par jeans, en kjol, två tröjor och ett par skor får följa med hem. Och mannen som gör sönder allt i klädväg bara genom att titta på dem har fått kevlarbyxor och kevlarshorts. Wanna bet på om han faktiskt lyckas göra sönder kevlar?

Shoppingen har ju annars mest bestått av dyra saker som ny båttoa, vattenpump, diesel och nu en nu liten jävla elmoj för 3000 kronor.

Tänk vad mycket mer roliga kläder jag hade fått för alla de pengarna?

Elmoj kontra nya skor? Vågskålen väger tungt åt nya skor. Men vi behöver elmojen - kanske lite mer än ett par skor till.

Kanske - är nyckelordet i ovanstående mening... *suckar*2 kommentarer:

PGW sa...

Man behöver alltid ett par skor till.

Anonym sa...

...men du, hon Rowling har ju skrivit en bok till. Den handlar inte om Potter själv men om någon av bi-figurerna...lite som Hobbiten kanske...det är inte slut :o)
Syster Yster