onsdag 1 juli 2009

Finders keepers?
Jag åkte och provade den underbart vackra svartvita klänningen i det gamla inlägget. Och den var precis så jäkla snygg på som den såg ut på bilden. Den hade dock en stor nackdel - jag var inte för fet - tyget var för "hårt" och det var tyll och underkjolar. Så ett bröllop i den klänningen hade gjort mig till den snyggaste av de snygga. Men jag hade fått stå still i en pose i 12 timmar...typ. Att sitta var inte att tänka på, och toalettbesök heeeelt out of the question.

Efter att ha sett mig i spegeln så snygg och ha åkt 12 mil för att hitta klänningen of my dreams blev jag nästan lite arg på huvudet. Men voila, jag vände mig om - och bland all tyll och siden hängde denna drömklänningen. Silver och svart istället för vitt och svart. Och jag kommer kunna dansa arschlet av mig i den, och dricka ohemula mängder av drinkar. Den är inte bara snyggast - den känns som att ha morgonrock på sig. Och tillbehör givetvis ett par svarta långa sidenhandskar och en svart sjal. Ed Hardy pumpsen förväntar jag mig i brevlådan imorgon, och de skall banne mig få gå på bröllop i alla fall.

Till och med mannen godkände den, med betyg MVG. Enda drawbacken var att jag - som trodde att jag var klar med bröllopsbestyren (två augustibröllop borde vara förbjudet) - fick den stora äran att hitta matchande outfit åt honom. Det vill säga svart kostym och silvergrå skjorta. Eller om någon har andra förslag. Bröllopskläder är inte min grej.

Men jag tyckte att jag lyckades grymt bra idag.

Nu är det bara frisyren kvar. Och det är just därför jag har klippt av bilden vid huvudet. Frisyren för dagen var otäckt likt ett penntrolls. Ett blont svintoaktigt sådant.

Förslag?

2 kommentarer:

PGW sa...

Himla cool!!

Jag vill se penntrollsfrisyren, den låter skojig :-))

Blue sa...

Oh trust me...du vill säkert se penntrollsfrisyren - men det får du inte :-p