måndag 30 mars 2009

Tant Grön, Tant Brun, Tant Gredelin......och Herr Blå? Tror ni att Elsa Beskow hade haft plats för honom i sin saga. Eller så gör vi vår egen saga helt sonika.

Herr och Fru Blå?

Jag ville bara presentera mannen i mitt liv, den stora kärleken och ljuset i änden av tunneln. Tillika mannen som inte vet hur man lägger t-shirts i en garderob och försöker med hundögontricket för att få hjälp?

Men jotack, rensningen/städningen gick bra i helgen. Vi "skapade" en hel släpkärra med skräp som fick åka till ÅV. Och bland guldkornen som hittades ingick bland annat denna blå peruk. Inköpt i New York med kärlek - för längesedan.

Och man kan inte låta bli att älska honom lite extra när han faktiskt ställer upp på kort som Herr Blå, i min peruk, mina blå solglasögon och en matchande scarf med vetskapen att han kommer hamna på bloggen.

(Och nej - det är inte skäggiga damen - han är bara för lat för att raka sig)

"Och sen levde dom lyckliga i alla sina dagar..."

*fnissar*

(Love you babe...)
6 kommentarer:

listoplisto sa...

Kukus fittus analus, det var minsann en modig man ;-)

PGW sa...

Peruken klär honom :-)

Men han måste nog färga skägget så att det matchar.

Blue sa...

Li: Herr Blå dog lite inombords av skratt när han läste den kommentaren ;o)

PGW: Visst passar den? Fast det var ju där med skägget. Det är ju inte skägg, det kallas "lathet i ansiktet". Han rakade sig efteråt ;o)

Och sen är jag lite förundrad över att han själv inte har kommenterat, har han mycket att göra på jobbet idag månne (det är en ovanlighet - tro mig) ;-p

LadyFi sa...

Modig och vilken smak! Först en rosa julgran, och nu en blå peruk. My hero!

Miss Muffin sa...

haha vad snyggt! det är kul att spöka ut sin partner. billigt nöje.

Blue sa...

Fi: Du kan få låna honom...bara några kvällar i veckan, ikväll till exempel? ;o)

Miss Muffin: Visst är det. Billigt och roligt. Jag är fortfarande förundrad över att han gjorde det, för givetvis visste han vart han skulle hamna.
(Och jag vet att han kollade kommentarerna till detta inlägg det första han gjorde dagen efter - men det har han inte erkänt ;o)