tisdag 17 mars 2009

Den hånande blir hånad och hånar inte så mycket längre

Jag är på besök hos vännina K ett par dagar. Inte för att hon bor så långt ifrån mig utan för att jag inte har träffat henne på ett tag och av lite andra anledningar.

Hon hånade mig för mitt aromakrus igår. Hon hånade mig lite extra för att jag dessutom tagit med egna värmeljus utifallomatt hon inte skulle ha.

Idag hånar hon mig inte så mycket. Eftersom jag just nu är hennes inneboende tekniker som handlat kablar och fixat så hon använda sin TV som datorskärm, fixat hennes uppfukkade telefon och handlat ett USB-minne åt henne. Vilket också betyder att jag hittat en databutik på samma gata som hon bor på utan att hon hade en susning om det.

Not so much håning längre. Nu snackar vi frieri, att hon vill att jag skall bo med henne hela tiden och att vi skulle vara det perfekta paret. Minus den där lilla detaljen att vi inte är lagda åt andra hållet.

Jag misstänker att jag inte kommer bli hånad ikväll när jag tänder mitt aromakrus i gästrummet när jag ska sova.

Vad tror ni? ;o)4 kommentarer:

Corundum sa...

HAHA! Förstår VERLIGEN vad du menar. :P Jag tycker väl också att det där doftkruset var lite komiskt, men var och en får göra som de vill...

Hittade det här citatet från min egen blogg för någon månad sedan:

"Jag vet att jag är lite av en nörd ibland, vilket mina vänner också brukar upplysa mig om vid de tillfällen jag blir alltför exalterad över någon ny minneskrets till grafikkort som kommit ut. Är det någon som blir för dryg så behöver jag ändå bara hota med att aldrig mer laga dennes dator nästa gång den krånglar, så brukar ämnet släppas ganska fort..."

Basic datorskillz är en resurs. :)

/Corundum
ordensmakt.blogspot.com

PGW sa...

Vad ÄR det för magiskt aromakrus med ännu mer magisk doft som du kånkar omkring överallt?? Var kan jag köpa ett och hur kommer det att förändra mitt liv?

Karin sa...

hmph ... som om du aldrig hånat mig? ;p inte minst för att jag är så grymt oteknisk .... och kort :)

Blue sa...

Corundum: Jag håller med...att vara datanörd med social kompetens brukar gillas.

PGW: Vit magi kära du, vit magi. Jag vet inte...det är oförklarligt. Vette fanken om det har förändrat mitt liv men det luktar alltid mys hemma hos mig numera eftersom jag har fem aromakrus strategiskt utplacerade. Krusen köper jag på yankeecandle.se och doftoljorna på Body Shop (köp INGA andra doftoljor...jag har gjort det...och dom luktar...för jävla artificiellt). Just nu har jag snöat in på doften apple, innan blandade jag exotix och satsumas. Och vart man än åker så känner man sig som hemma. Och sen finns det dessutom sådana dofter som har en lugnande effekt som rekommenderas när man ska sova. Men jag gillar helt enkelt att det luktar "hemma". Och ja, jag vet att jag är puckad som på riktigt packar med ett jäkla aromakrus när jag åker hemifrån och sätter på nattduksbordet.

Karin: Kära K...jag hånar dig hela tiden. Om man åker på båtsemester (se Kärringrally) och måste köpa barnpall på IKEA för att du skall ha något att stå på för att se över fönsterkanten på båten när du styr så måste man håna. Och när du parkerar din lilla Kia bakom faderns XC90 så får den faktiskt plats i bakluckan på den ömme faderns bil. Och vi går inte ens in på tekniskheter, okay ;o)

Men du vet att jag älskar dig. Framför allt när jag får ugnsbakad falukorv och potatismos till middag. Men hånar du mig för aromakruset ikväll gömmer jag sladdarna till datorn så du inte kan använda den till TV'n ;o)

Eller...det räcker nog med att jag drar ur dom, det äääär ju så många kontakter i datorn och bakom TV'n *fnissar elakt*