måndag 15 december 2008

Gills - gills icke - gills - gills icke

Ibland är det bra att vara gift. Som idag. När man fick en tempurmadrass av pappsen för att man äntligen kom på att man önskade sig det.

Den ligger nu i sängen och väntar på att få sängkläder. Så om jag går och lägger mig vid sjutiden ikväll - bli inte förvånade.

Lyckan är total. Jag har velat ha en sådan i evigheter. Och mannen med sin ischias som väcker mig med sina illvrål varje natt när han ska vända sig kanske lägger av med det. Jag behöver min skönhetssömn juh...

Tack pappa (inte för att du någonsin kommer att få tillgång till bloggen men jag tackar ändå ;o)

// Prinsessan på ärten

5 kommentarer:

Viktoria sa...

Tempur är en liten bit av himlen... tror jag i alla fall.

Vi har haft tempur hela min uppväxt. Nästan. Sist vi köpte sängar så övertalade försäljaren oss att välja ett annat superlyxigt alternativ. Jag är inte nöjd. Jag drömmer om min gamla tempur.

Sweet dreams!

LadyFi sa...

Sov gott - vad härligt!

listoplisto sa...

Men FUSK! *muttrar missunnsamt*

PGW sa...

Tempur är underbart!

(ägare av två tempurmadrasser, en vanlig och en rese-variant, samt kuddar)

Blue sa...

Viktoria: Ja...nu håller jag med...det blir tidigt i säng ikväll med. Himlen runt hörnet ;)

LadyFi: Tack...jag sov jättegott :o)

Li: Man får rynkor av att vara missunnsam...köp en vettja :-p

PGW: Åhh...har du resevarianten? Jag är lite inne på att köpa den men jag vill ju inte ha kudden egentligen. Vi hade redan Tempurkuddan, och när jag reser har jag sittdyna, resekudde plus den lilla comfort pillow och ögonmasken...ögonmasken rockar MEST...det blir kolsvart och det är bekvämt.

Men du tycker alltså att jag ska satsa på resemadrassen?

Och sen blev jag sur. Jag vill ha tofflorna, som jag har stått och kikat på på Brookstone i USA flera ggr men inte köpt (för man köper ju inte Tempur utomlands - eh). Och där har jag även hittat en annan kudde och lite annat smått och gott tempurigt jag vill ha men inte hittar här nu.

Ringde Tempur för att fråga...dom jä...a amerikanerna har sin egen fabrik och därmed fler produkter. Plus att tofflorna är Brookstones egna, dom har fått Tempur att göra tofflor enbart för dom. Jag ska aldrig mer "tro" att Tempur är bäst i Sverige.

*surar*