onsdag 26 november 2008

Jag ÄR fashion - del tvåJo jag erkänner det - jag är en ytlig skit när det kommer till kläder och mycket annat. Och man kan shoppa till sig lycka. Oavsett om det är fleecefodrade Crocs eller om det är favoritmärket för året.

Jag brukar vara trogen märken i flera år, vissa märken har hängt med sedan jag var barn/tonåring och sedan tillkommer vissa märken under åren (hallååå - man måste ju hänga med i utvecklingen...doh ;o).

Ed Hardy är min senaste favorit. Jag gillar tatueringar (nej Karriärmamman och min kära sambo - det är inte bara sjömän och kåkfarare som har tatueringar) och jag gillar döskallar. Ed Hardy gör mig komplett.

Och ja, det är skitdyrt och finns inte ett jättestort urval i Sverige, lite mindre dyrt i USA och ett mycket större urval.

Och här presenterar jag min samling. Kepsen hade jag innan. Det var ju den jag köpte i min lokala butik hemmavid och fick 23874384 komlimanger för av random personer på gatan (vell tank djooo...I bought it in Sviiiden).

Och resten shoppade jag i USA. Sidensjal (mmm....I love...och jag är ingen sidensjalsperson), ljusblått linne, benvit stickad tröja som är så snygg att tom sambon tycker att den är snygg, två bälten, gigantisk väska och parfym.

Jag kände mig helt klart färdigshoppad när jag kom hem.

Men när man är lite olycklig för att det är höst så rycker det väldans mycket i klicketiklick-fingret.

Finns det verkligen inget jag behöver klicka hem?

1 kommentar:

LadyFi sa...

Du måste klickety-klick hem julklappar förstås!