måndag 3 november 2008

"Hellooo - I live here..."Vi bestämde oss för att stanna i Ft Lauderdale, och bytte därmed hotell och område idag. Det här är vad vi ser utanför dörren till vårt hotellrum, och vi har bara 29 grader varmt. Här skall vi stanna en vecka innan vi åker till Las Vegas. Kämpigt ;o)
(Men å andra sidan får jag inte bada för min tatuering ännu *fnyser*)
"Helloooo - I live here" (ni som sett SATC vet vad jag menar - ni som inte har sett den är vrickade :-p). Hela jäkla Ft Lauderdale är fullt av dessa små kanalerna med de inte fullt så små båtarna och husen. Jag vill bo här, jag vill ha ohemula mängder med pengar så jag kan köpa ett hus och en båt och bo precis här.
Livet är orättvist. Mycket mycket orättvist...
Båtmässa. Världens största. Inte till antalet båtar utan till storleken på båt. Folk HAR sådana här båtar här. Och man blev blind. Vi gick förbi 100 fotare efter 100 fotare och när vi till slut kom till en liten fjantig typ 68 fotare så tyckte vi att den var i size med vår. Ja - eller inte. Vår är 33 fot.
Och här kommer det skämsiga erkännandet. Jag har reviderat min uppfattning om Crocs. Det finns tydligen Crocs och sen finns det andra Crocs. Det här var en sort som jag faktiskt tyckte var lite cool. Och sen måste jag erkänna att jag köpte en annan sort. Vanliga Crocs med med "fleece-stoppning". Precis som ett par tofflor. Såååå fula, men sååå sköna. Och hade det inte varit för att min tatuerade fot fortfarande är dubbelt så stor som vanligt så hade jag haft på mig dom hela tiden. Nu får jag leva med mina flip-flops tills svullnaden har lagt sig.
Vilket den borde ha gjort nu...så nu börjar hypokondrikern i mig leva rövare ;o)
Och en sista bild som tröst. Det kan regna i Sunshine State. Det regnade nog...hmmm...i en hel halvtimma.
Då tog sambon kort.
Till er hemma i snön ;o)

Och tack för alla inlägg om Air Frog. Men jag visste redan allt det där, beslutade mig dock för att ge dom en chans till.

No more!

Den nya terminalen är ett skämt. Fransoser likaså (om man inte pratar franska). Skyltar vet dom inte hur man sätter upp. Att det var megadimma kan jag inte ens beskylla fransoserna för. Men allt annat!

I övrigt är det lite kul att vara här när det är val imorgon. Och jävlar i min lilla låda om inte Obama vinner med tanke på att jag köpt mössa, tröja, keps och en tröja till med Obama på.

Sedan måste man fascineras av amerikanernas sunda inställning till politik och pengar. I allas trädgårdar står skyltar med vem de röstar på. McCain kan bo granne med Obama - inga sorger och bedrövelser där.

Vi som helst inte ens pratar om vilka vi röstar på.

Kan ni se oss ha en skylt med Mona Sahlin på i trädgården? Eller Fredrik Reinfeld?

I think not!

4 kommentarer:

Karriärmamman sa...

Hahahahaha...fick plötsligt en inre syn hur jag och grannen slåss om vem som vinner valet nästa år ;). Förra valkampanjen dök det dock upp en del banderoller med partipreferensen på i någras trädgårdar...

Förstår att du stortrivs - it's your kind of place! Men snö finns åtminstone inte här, om man inte räknar den vita hinna som möter oss varje morgon och kväll.

Och till sist: Tatuering när du är på värsta sommarplajset med värme, sol OCH pool?! Inte så värst genomtänkt va, bruden ;).

LadyFi sa...

Oh - vad det ser häääääärligt ut! Underbart! Lite synd att du inte kan bada dock.

Och snälla - visa oss en bild av dina nya fula men o-så-bekväma Crocs!

Blue sa...

This is my kinda place...jag är amerikan i själ och hjärta. Jag hade kunnat flytta hit utan betänkligheter. Jag älskar det som är bra med USA och avskyr det som är dåligt, men vi apar ju ändå bara efter det dåliga så då kan jag lika gärna flytta hit på heltid.

Jag hade valet att göra tatueringen direkt...för att den skall hinna läka innan jag flyger vidare, eller vänta och inte kunna ha på mig skor på planet ( = då fryser jag). Jag valde det förstnämnda, no biggie....en eller max två dagar till så kan jag bada, och jag visste ju att vi inte skulle flytta till beachen förrän idag.

Lovar att ta ett kort på mina UNDERBARA Crocs (en mening jag aldrig trodde att jag skulle yppa). Men det verkar finnas en drös med Crocs av olika varianter här som vi inte har i Svedala...men tänk Crocs med fleecefodral :o)

Corundum sa...

Tatueringen löser man med lite plastplåster och tejp, så har man snabbt och smidigt ett fullständigt vattentätt bandage man sen kan bada med. Men det är kanske inte så lätt att hosta upp såna grejjer i en stad man inte direkt hittar i, och som saknar vårt Apoteket? :P

Glad att höra att du verkar ha det bra, med tanke på att du var lite nere innan du for, Blue! Hoppas allt flyter lite lättare med flyg odyl framöver. :)

/Corundum
ordensmakt.blogspot.com (uppdaterad idag!)