fredag 5 september 2008

Nominerad


Jahaja...nomineringen gjorde mig glad och rörd, och lite ställd :) Eftersom den kom ifrån KarriärMamman och vi har i princip samma bloggare i vår bloggroll. Det ställer ju till det en del...eller ganska mycket faktiskt. Men mycket glad blev jag, sketaglad på ren göteborgska.

OCH, de som blir nominerade två gånger under ett dygn får ju helt enkelt bara ta det som en sjuhelvetes komplimang, eller hur?

Ni som blir nominerade skall i er tur utse era sju favoritbloggar.
1. De nominerade kopierar bilden och lägger på sin blogg.
2. Länka till personen du fick nomineringen av
3. Nominera 7 bloggar
4. Länka till de bloggar du nominerat
5. Lämna ett meddelande på deras bloggar att de blivit nominerade.
Och mina nomineringar går till *trumvirvel*:

1. Ataharis

För att hon babblar precis som jag. Om allt från renovering till ledsensaker till roliga saker. Och sen är hon inte mer än två skitar hög heller ;o)

2. Lady Fi

Vad ska man säga? Har man samma namn som en stor grön orch så är man värd all respekt ;o). Och dessutom är det roligt att läsa roligheter på engelska.

3. Listoplisto

En person som jag i en enkät från tiden när Hedenhös gick i sandaler skrev att jag gillade trots att jag trodde att den personen var mest olik mig. Reviderat enligt mig. Nu tycker jag att vi är skitlika, förutom att Li dricker kaffe, bor där det snöar året runt och har en drös med barn som kissar på golvet. Jävligt underhållande i vilket fall som helst.

4. Lollias

Svamlande diskussioner, heta debatter och roligheter. Men för satan Lollias. Senaste inlägget var om en blomjävel som du behövde namn på. I JUNI??? Dags för omprioritering, blogg först - familj sen. Inte tvärtom :)

5. Pale Green Woman

Läs bloggen. Det går inte att presentera. Där händer ALLT! Och då menar jag verkligen allt. Förutom eBay som konstant går åt skogen ;o)

6. Soda

Korta inlägg med långa innehåll som får mig att skratta så tårarna rinner nästan jämt. Och det roligaste var nästan anledningen till att bloggen var stängd ett tag, men det tar vi inte här *gapskrattar*

7. Corundum

Fler inlägg och mer frekvent tack. Du får sjunde platsen som en mental spark i röven att blogga oftare :o)


6 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

ebay är evil.

Mutter mutter.

Ataharis sa...

Oj, så roligt! Jag ska återkomma. :)

listoplisto sa...

Right back at ya!

Soda sa...

Minsann, ja det ar attans synd att jag inte kan skriva om den skyldig till bloggens sommarpaus. Kanske läser han även här???? Mr Troccadeo is everywhere...

Blue sa...

The lord works in mysterious ways Li :o)

Och Soda...skräm bort fanstyget. Låtsas som han inte finns och skriv därefter. Så här kan vi inte ha det.

Mr Trocadero - stay the fuck away...

Ahhh...en idé, han kanske inte kan engelska?????

Lollias sa...

Liksom - du fick min nominering! Ba såruvet. Å jag HAR uppdaterat... efter många SMÅ pikar...