torsdag 4 september 2008

Babysteps...igenNej kära KarriärMamma, jag hade nog inte fattat att Luleå låg i Norrland och att det skulle skilja en miljon grader på Göteborg och Luleå. Framför allt hade jag absolut inte fattat att en tidig septemberdag var likvärdig med en krispig göteborgsk vinterdag. HUUUUVVVAAA!!!! ;o)

Men nu har jag lärt mig. Bävernylonoverall nästa gång...om de finns i vuxenstorlekar.

Men det var kul. Det var intressant. Det var grymt bra lärare. Och besöket gjorde mig mindre rädd och jävligt taggad.

Om man bortser ifrån detaljerna som 36 timmar på tåg och ryggskott som fortfarande inte har gått över.

Petitesser :o)

Nåväl...steg tre inför resa i oktober avklarad. Vi har bokat hotell i Las Vegas, det på bilden. Och jag tror att det jag just nu är mest exalterad över är att hissarna på hotellet går i 39 graders vinkel.

Helikopter över Grand Canyon, gifta sig inför Elvis, berg- och dalbanor till höger och vänster. Who the fuck cares?

Jag skall ju åka hiss i 39 graders vinkling...tjoooo...

(Och nu är det bara hotellet i Ft Lauderdale som skall bokas...babysteps babysteps)

6 kommentarer:

Karriärmamman sa...

Du har blivit nominerad - lääääs min blogg!!

Corundum sa...

Inte illa! Jag vill också ut och resa! Eller... Det vill jag inte alls. Jag trivs bra med att bara vara hemma i Luleå. Men jag önskar att jag hade haft såpass mycket pengar att jag hade haft möjlighet att fara ut och resa, så att jag hade kunnat välja att låta bli och sen istället göra något kul för de slantarna här hemma. :D Jag är vederbördligt avundsjuk, är poängen.

Men det där hotellet såg häftigt ut, det måste jag säga. Jag vill också åka 39°-hiss!

Ni kommer säkert att få det jättebra. :)

/jag.

ordensmakt.blogspot.com - Nytt inlägg senare ikväll

Blue sa...

Karriärmamman: Jag är rörd och kommer genast och NU att göra inlägget (enda lilla dilemmat är att min bloggroll är kort och vi har i princip samma bloggare haha)

Corundum: Det här måste vi diskutera. Det är lite varning på din kommentar. Jag får lite amerikakänsla över det. Alla patriotiska amerikaner som har en miljon åsikter och sedan visar det sig att de aldrig varit utanför sin egen delstat.

Man måste resa, det vidgar vyerna...fast jag är lite fascinerad av folk som inte är intresserade av att resa...men att se världen är ett nästan ett måste för att kunna uttala sig om saker som sker i världen. Det går bara att läsa sig till en viss del, resten måste man se.

Fast nyfiken blir jag. Hur kommer det sig att du INTE är intresserad av att åka till andra länder och kulturer?

Och visst är hotellet coolt...det känns på riktigt som att det överskuggar allt annat att få åka en så konstig hiss. Men jag har aldrig påstått att det står riktigt rätt till i skallen på mig heller :o)

Corundum sa...

Oj! Jao, jag förstår precis vad du menar, brukar själv sitta och muttra över inskränkta amerikanare som inte har vett att ta sig utanför charterorden när de väl är utomlands - förutsatt att de (som du säger) överhuvudtaget tar sig ur delstaten.

Jag har själv besökt... Öh... Nio (?) länder, och jag har INTE bara suttit på hotellet eller hängt på badstranden. Jag är inte mycket för att bada i havet, och min hudläkare skriker i panik om jag får för mig att sola. Maligna pigmentförändringar i huden gör det lite olämpligt för mig. :P

Nå, jag ÄR faktiskt intresserad av att se mig runt i världen. Ett av mina större livsmål är ju att lära mig ALLT om ALLTING, vilket nog kan kräva lite efterforskningar. Eventuellt. Poängen är dock att jag inte har någon lust och ork till det just nu. Fel period av livet, helt enkelt. För trött. För stort behov av stabilitet.

Tillbaka till viktiga saker: HISSEN! Egentligen är det ju logiskt, hissen måste antingen gå precis i mitten av byggnaden eller också följa ytterväggen, som tydligen lutar med 39°. Riktigt konstigt vore det om den gick längs ytterväggen, men inte lutade. Skulle ge en mycket märklig design på huset. Misstänker att man skulle vara tvungen att nyttja fyra-fem dimentioner istället för bara de vanliga tre. ;)

Okej, personbästa i längsta-kommentaren-till-en-blogg, tror jag. Över och ut!

/jag.
ordensmakt.blogspot.com

PS: För att göra ett "grader"-tecken (°) trycker du ner och håller inne Alt, trycker 0176 på det numeriska tangentbordet och släpper upp Alt igen. :)

Ataharis sa...

Ska ni gifta er? :D

Blue sa...

Ja - om vi har tid...mannen trodde att Vegas bara var Casino, och tyckte att det räckte med tre dagar.

Ack så fel han hade.

Så vi kanske inte har tid med Elviskapellet ;o)