lördag 20 september 2008

Mini


Det är inte lätt att vara liten och somna mitt i leken.

5 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Men lille vännen då :-)

Vad säger övriga fyrfota kamrater om den här yttepyttepysen nu då?

Blue sa...

Hmm...fyrfota hund har inte flyttat hem ännu, hon har bott hos exet hela veckan. Så det blir ju en trevlig (??!!) överraskning på måndag morgon när hon flyttar hem igen.

PK katt fräser inte speciellt mycket åt Mini alls numera. Det är Mini som står för fräsandet. PK försöker nu leka, det går ibland men oftast inte. Mini kan själv. Och leker själv. Har väldigt roligt i sitt eget huvud.

Men efter fyra dagar i HELL, så är hon numera rumsren och fattar hur man gör när man äter själv. Lådan var ju inte aktuell alls när vi kom hem trots försäkran att hon var rumsren (bah!), i lådan lade man sig, rullade i sanden och lekte med sin svans. Och sen bajsade man någon annanstans så matte fick gå runt med ficklampa för att hitta vart lukten kom från.

Oh well, de stora babystepsen är över. Nu är det bara den gamla fyrfotingen kvar. Men hon är snäll. Tror dock att Mini kommer att vrida upp fräsnivån ytterligare.

Malte och PK fräste ju aldrig åt Loppan, och hon skällde aldrig på dom. Riiiktigt så enkelt tror jag inte att det blir denna gången.

Har man inte tillräckligt att göra så skaffar man sig.

Men söt är hon.

;o)

The Pale Green Woman sa...

Ja sysselsatt är du ju onekligen :-)

De där små skära trampdynorna är ju bara för söta!

Corundum sa...

Vilken soeting. :)

Blue sa...

Hon hälsar malligt och tackar för komplimangerna ;o)