torsdag 31 juli 2008

Goin' back home...Efter tre underbara dagar på Läsö lämnade vi ön i morse. Fotot är taget vid solnedgång från verandan på vår kompis pappas hus. Inte en utsikt man dissar när det är solnedgång. Inte annars heller för den delen.
Från Läsö till naturhamnen söder om Smögen där vi låg i torsdags för exakt en vecka sen i tropisk värme och det är lika underbart idag.
Tio timmar på sjön från Läsö till Smögen men det var plattvatten hela vägen.
Likadan (nästan) bild som förra torsdagen. Jag har bytt hoodie, soffplats och är något brunare än för en vecka sen...
Och minen är lite mindre förstoppad.
Och ikväll konstaterade jag att jag tom lyckats få bruna fingrar. Något jag aldrig brukar få - fötterna och händerna stays bårhuslila oavsett färg på övriga kroppsdelar.

Men när jag tog av mig ringarna insåg jag att jag inte kommer komma undan med ett uppraggningsförsök med ringarna i fickan.

Om nu inte grabbarna tänder på upptagna kvinns.

Jag säger som min kamrat. Vi har haft två helt otroliga veckor. Strålande sol, ingen vind och 25-30 grader varmt VARJE dag.

"Hade jag haft det bättre än så här så borde jag få stryk"

1 kommentar:

Karriärmamman sa...

Här börjar värmen ge med dig, lite skönt faktiskt. Och det markerar slutet på semester, trots att jag har två veckor kvar. Gubben börjar jobba på måndag och då återstår det två veckor ensam med tre barn. Det är mer tjänstgöring än semester! *S*