söndag 29 juni 2008

Får man stena män?

Min högt ärade bloggkollega Cecilia har skrivit ett förbannat roligt inlägg.

LÄS!

Mannen läste. Log. Och bad mig genast fråga Cecilia om hon kunde fråga sin förvirrade man hur jag kunde ha ett sådant stort arsle utan att ha fött tre barn.

Han samlar verkligen pluspoäng. Drösvis. Ihop med Cecilias man - som åtminstone har vett på att vara skamsen.

Men Cecilias kommentar till att jag bad henne fråga Förvirrade Maken var lysande:

- bah, han är väl knappast trådsmal lr vältränad nog för att säga nåt sånt.

Inga synapsfel hos kvinnor inte. Kesoröv or no kesoröv!


5 kommentarer:

Sofia sa...

Det finns en liten "treat" till dig pa min sida...

Anonym sa...

Alla killar som ar snygga vet om det. Det ar bara fragan om de paverkas av vetskapen eller inte.

Sen har jag faktiskt traffat en enda kille som ar skitsnygg utan att han fattade det. Och det var nastan synd for han hade behovt det sjalvfortroendet.

Men den har killen, jo du har ratt, han vet.

Blue sa...

Faktum är att alla inte vet om det.

Båda mina kusiner är lysande exempel på det. Båda är apsnygga, har verkligen inte en susning om det, ödmjuka och med självförtroende. En helt oslagbar kombination. Och lite läskig.

Sen har vi ju det andra problemet, alla de apfula killar som tycker att dom är snorsnygga och har ett självförtroende som inte riktigt matchar.

DET är nästan mer fascinerande.

För - hur får man egentligen reda på att man är snygg?

Jag har ingen aning om hur jag ser ut, vad jag däremot vet är att jag ser ut som ett mongo på kort. Men hur vet man om man är snygg?

Det är ju inte precis så att folk på stan talar om det för en.

Vad jag däremot vet är att jag trivs rätt bra med mig själv, minus kesoröven. Och då känns det liksom som take it or leave it. Det är jag.

Hur blir man en glidare, med vetskapen om att man är snygg, utan att vara en c-kändis åtminstone?

Det tål att tänkas på. Kan inte du fråga fransosen när han kom till insikt? :o)

Peronligen faller jag egentligen för humor och självdistans. Men att titta på Robbie Williams eller Brad Pitt gör ju inte ont. Fan vet dock om man hade haft så mkt utbyte av dom i längden (även om jag naturligtvis inbillar mig det) ;o)

ofia sa...

Jo men jag tror man måste skilja på självförtroende och självkänsla. Vet många snygga killar som bestämt måste tuppa sig faständ de egentligen inet skulle behöva. För bar självförtroende men ingen självkänsla. Och snygga killar som ej är ödmjuka är fruktansvärt avtändande. Urk. Vissa göre sig bäst på bild så att säga.

Ja hur vet man? Jag har bra dagar och dåliga och ibland kan jag kamma luggen en cm mer åt sidan och tycka att nu blev det ganska bra för innan såg jag hemsk ut. Undra om det sitter i spegeln?
Så länge ingen stirrar för att man ser direkt skräckinjagande ut så känns det ganska okay och tack gode gd för smink,haha.

Hmm ja Fred påstår att jobabrkompisen inet alls är medveten om sin snygghet. Mja jag vet inte jag. Och vad vet Fred. Han har aldrig nån koll p vem som är snygg och inet förutom alla svenskar. Både tjejer och killar tycker han är sjukt snygga i Sverige.

Blue sa...

Dom allra flesta gör sig bättre på bild. Förutom jag då.

Konstigt det där att det hänger så mycket på håret om man känner sig snygg dock. Efter klippningen konstaterade jag att jag ser exakt ut som Jonathan Lejonhjärta om jag inte har plattat håret. Och om det är plattat känner jag mig snygg lite a'la blond Birgitta Dahl ;o)

Och om Fred tycker att både killar och tjejer i Sverige är snygga är det något fel på honom. Tur att han aldrig har varit i Norge ;o)

Fast jag tycker Fred är snygg oxå (på ngn annan bild du hade på honom när ni var hos svärföräldrarna) men det vågar ju inte fan säga med tanke på anklagelserna som kan följa :-p

Människor utan humor och självdistans är "fula" och oattraktiva oavsett hur dom ser ut. Och man kan bli väääääldigt attraktiv MED just humor och självdistans.

Jag håller med du. Vi konstaterar bara att vissa människor bara skall beskådas på bild - inget mer.

:o)