söndag 17 december 2006

Japps...


Då var alla julklappar utom en inhandlade. Stymoderns...vad köper man till en kvinna som har allt, och det hon inte har köper hon själv?

Kläder är otänkbart, prylar vill hon inte ha och människan läser inte normala böcker utan det skall vara "ledarutveckling", "hitta ditt inre jag" och annat psykobabbel.

Inte heller har hon några intressen, hon spelar inte golf, åker skidor och såvitt jag vet knypplar hon inte speciellt ofta.

Härdsmälta!

Bra helg, kel med nya datorn i fredags, julshopping med spritdrickning igår (dvs, man skyndar sig allt vad man orkar för att köpa julklappar, ju tidigare man hamnar på puben med belöningsdrinken dessto bättre). Men vad man inte tänker på i det läget är att ju tidigare belöningen kommer - dessto värre blir priset man får betala dagen efter.
Och let me tell you, priset för belöningen var betydligt högre än totalsumman för julklapparna som inhandlades igår - men roligt var det.

Pyssel och don idag, och äääääntligen minusgrader, håll alla tummar och tår för att det blir bara yttepyttelite kallare så att vi slipper åka skidor på barbacke över nyår. Har man beställt stuga i Norge för en mindre förmögenhet så vill man inte titta ut över ett grönt fjäll...okay - tack?!

Inga kommentarer: