tisdag 21 november 2006

Martha's Vineyard


Blondinen har varit på semester igen. USA två gånger på ett år är till och med ett rekord för att vara mig. Ibland är det rätt så bra att ha familjen utplacerad :)

Cecilia, för att göra dig glad, lyckades även denna gång med en liten mishap, även om jag skyller på kusins totala okunskap om hur man läser tidtabeller. Skulle ta en daytrip och hälsa på kusins kamrat på Martha's Vineyard och färjan vi hade tänkt att ta hem gick 19:30. När vi kör in på färjeterminalen hör vi det omisskännliga ljudet av en färja som LÄMNAR kaj, och klockan är faktiskt bara 19:20. Det visar sig då att hon läst avgångarna från fastlandet till ön istället för tvärtom, och till allas glädje visade det sig att detta var sista färjan från ön. En daytrip som blev över 24 timmar, tack Tony (
www.humanity.org) för att du inte bara orkade släpa runt på oss en hel dag, utan även bädda ner oss och ge oss kvällsmat.

Underbart att komma hemifrån och leka struts i en och en halv vecka, stoppa huvudet i sanden och vara miles and miles away och låtsas att hemproblemen inte existerar. Strippklubb/Rockbar i NYC, shopped 'til I dropped i diverse butiker, gigantiska frozen margaritas och pepperoni pizza tills det sprutade ur öronen...och familjen är alltid familjen. Det är verkligen semester när man kan vara ute en hel dag och sen komma "hem" och ta en öl och lägga upp fötterna på soffbordet och bara vara sig själv för en liten stund.

Fantastisk semester, fantastiskt sällskap och nu skall jag bara jobba på att bli av med jetlaggen och sedermera dyka ner i verklighetsproblemen igen....

Och det är faktiskt få förunnat att få en haircut av Maggie på Vineyard's Klipperia, men jag rekommenderar det :)

Inga kommentarer: