onsdag 2 mars 2011

Skärpning för helvete


Hello Deli - Hello Rupert

Så, nu är det dags igen. Vad har hänt sedan sist månntro?

Jag trillade ner för en trappa på båtmässan, och i ett tappert försök att rädda älskade kameran så slängde jag mig, a´la Dirty Harry, på ena sidan...och fick spendera hela dagen efter på ortopedakuten. Gick gisten ut därifrån med diagnosen fraktur på bäckenbenet och en krycka.

Det börjar lukta vår ute, jycken växer så det knakar, och det togs en liten tripp över till andra sidan Atlanten i helgen. Sjätte gången var the charm, äntligen fick jag sitta publik på Letterman - hade hoppats på Brad Pitt eller kanske Robbie Williams som gäst, men fick istället årets rikspucko. En senator från Kentucky, republikan. Tror inte att jag behöver säga mer. Väninnan som var med var överlycklig över att vi hade balkonplatser eftersom jag var på väg att resa mig upp flera gånger för att upplysa rikspuckot om att ALLT inte går att privatisera (och då är jag ändå "blue"). Så där fick jag sitta och osa, om någon råkar se avsnittet så är det inte kolsyreis för effekterna, det är röken som pyr ur mina öron.

För första gången tog jag mig även upp i Empire State Building, och blev mycket besviken över att det inte såg ut som Sleepless in Seattle, när man gick in. Men annars kan resan sammanfattas med jävligt mycket sminkshopping (och då menar jag bärkasse), eftersom kusinens flickvän jobbar på Lóreal som äger typ allt och har en personalbutik. Dock ingen mer direkt shopping, en Rangers-tröja med Lundqvist på ryggen och en jeansskjorta. Maken hade beställt båtdelar som uppdraget var att hämta, låt oss säga att han inte riktigt hade koll på hur mycket exakt det var. Han trodde att en resväska skulle räcka. Det blev fyra, och då fick jag knöla in de sista skorna. Yay!

Upplevelser var det gott om, åt den allra ljuvligaste veganmaten (om ni tänker ta en tripp dit och är veganer - gå till Blossom), färja t o r Staten Island bara för skojs skull, Times Square (som jag egentligen avskyr för att det är för mycket människor där), Mamma Mia på Broadway (FANTASTISK - även om jag råkade ha lite jetlag och blundade här och där)...och den största bonusen var att the whole fam damily var där. Dock rockade det inte att ha ett brutet arsle. Jag försökte vara försiktig, hade med mig handikappkudde hela tiden, men det hjälpte inte.

Och nu sitter jag som en gammal kärring i fotöljen och funderar över när mina fötter och händer skall sluta vara svullna. Jodå, tant är duktig och flyger i stödstrumpor, men jag har noll blodcirkulation och både fötter och händer är en storlek större än de var i onsdags.

Känns som very big tant-alert!



1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan, du säljer inga Double-O trosor? maila aannelii@hotmail.com för svar..TACK <3