måndag 15 mars 2010

Gammal är yngst. Eller "Shiiiit vad najs bruden"

Det sägs ju att man får en andra barndom när man blir gammal och grå. Tänk om det faktiskt är så att det stämmer? Undrar om det har genomslag på ALLT som barndomen innebär?

"Gunnar, SLUTA kittla Anna. Lars nu får du faktiskt sluta kladda med ketchupen och Märta har jag inte sagt till dig femton gånger att inte INTE HOPPA I SOFFAN!!!"

Undrar om man får sockerkickar på samma sätt då och tänk vad kul att få sätta sig och gapskrika på Coop Forums golv när man inte får den choklad man vill ha. Få leka "Hela havet stormar" med hela PRO-gruppen och kräva nya saker när de gamla går sönder.

Och om det är SÅ, ja då bör man få en andra tonår också eller hur? Fan vad najs. Glida in när man tycker, sova hur länge som helst, slänga kläderna där man står, rapa helt ogenerat, ha ett enormt intresse för sex och i början av veckan prata om hur jävla packad man var i helgen som gick bara för att mot slutet av veckan prata om hur jävla full man ska bli i helgen som kommer. Säga saker som "Shiiit, vad naaajs bruden" och ta opassande bilder med Ajphååånen på alla outfits man har i garderoben.

Alltså, det är nästan så att jag längtar till pensionen faktiskt. Jävlar vad jag ska plåga min omgivning! Hoppa i sonens soffa, kasta glitter på dottern och sova till klockan två på eftermiddagarna. Däremellan tänkte jag klämma in några sockerkickar och lite olovlig körning på Gunnars EU-moppe. Utan hjälm förstås, man kan ju inte förstöra det sönderblonderade barret.

Word.

Fröken Hemlig

2 kommentarer:

Allt är konstigt sa...

YES!! Jag hänger på!

Blue sa...

Jag med!!! Funderar dock på vad alternativen kommer vara till EU-moppe och iFån...jag hoppas det är ngt ännu mer irriterande ;)

/ Den vanliga Blue som har tagit egentid och läser bloggar...*häpnar