söndag 8 november 2009

Överbord...


Som sagt...jag har gått överbord, stolar och fotöljer. Dagens pyssel. Lila - för att matcha kosedressen!

Men jag har blivit en jävel på att uppdatera bloggen - även om det bara är för mig själv.

Fick en tankeställare av en ex bloggkollega. Bloggen startades för lite drygt tre år sedan. Dagen efter Robbie Williams hade spelat i Göteborg och jag befann mig fortfarande i euphoria. Jag följde Anders Nunstedts blogg från konserten dagen efter - och före det visste jag inte ens vad en blogg var. Startade på Expressen och flyttade sedermera över hit efter att ha blivit hittad av Karriärmamman och Expressens blogg var kass - det gick inte att kommentera utan att vara medlem.

Men jag skrev för mig själv. Inte ens dåvarande mannen visste om att bloggen existerade. Det vet han fortfarande inte. De få vänner jag fick genom bloggen var okända och inget var heligt. Sedan fick mannen reda på det och vi blev ovänner om en del inlägg *flinar*. Och sedan har jag gett adressen till ett fåtal, eftersom jag uppdaterar på resande fot.

Lite censur har det blivit med tiden.

Men utan bloggen hade jag aldrig "träffat" Karriärmamman, Listoplisto, PGW, Soda och Lady Fi.

Och det är jag jävligt tacksam över.

Dags att låta naglarna torka ordentligt ;o)
4 kommentarer:

Corundum sa...

Menat för dig själv eller inte - vi är några stycken som slaviskt följer din blogg, vare sig du menade det från början eller ej. Hur skulle jag klarar mig utan någorlunda regelbundna uppdateringar från allas våran blå Gbg-tjej? ;)

Snygga naglar btw, impressed! :)

Blue sa...

Förlåt. Jag VISSTE att jag skulle glömma någon när jag skrev det - och det gjorde jag...då återstår att se vem jag glömt mer :o)

Tack för nagelkomplimangen - jag har gått överbord....

PGW sa...

Vaddå för dig själv, vi är ju här ju!!

Blue sa...

Jamen jag blev ju lite nostalgisk på kvällskvisten och det gick inte så fort när jag skrev - och sen skall jag svara på somligas mail och kunde inte...så jag fick sitta och bara vara nostalgisk. Med kladdiga naglar ;o)