fredag 13 november 2009

Blivande succé?Johodå...han ställde upp som mannekäng och med lite snott och lite egenpåkommet så blir detta nästa sommars båttröja. Förra året tryckte jag ju upp "Sailing is a blow job".

Framsidan är den ni ser näsan på maken, baksidan är den där ni ser nacken. Ganska enkelt? Och genialt tryck om jag får lov att säga det själv ;o)

Och sedan!!! Äntligen! Efter att ha ägt gigantisk skärm i flera månader men ändå suttit med laptopen i knät i soffan och låtit mannen ha använt skärmen. Meningen var att vi skulle dela arbetsrum, men det var för jobbigt att bära datorn fram och tillbaka och jag hade inte tillräckligt med arbetsyta så jag har totalt använt skärmen i fem minuter. Idag kom mannen hem med ett miniskrivbord, installerade sig på övervåningen och nu är rummet mitt. BARA MITT *kackelskrattar av glädje*!!!

Jag har numera en bokhylla bakom mig med alla mina skolböcker. Jag har en avlastninsyta till höger och jag kör dubbelskärm. Stordåd skall uträttas på storskärm, och lillskärmen (där datorn faktiskt är) kan jag göra andra skojsiga saker, eller uträtta smådåd. Och eftersom det dessutom står en säng i rummet och skärmen är 30" så kan jag bara luta mig tillbaka i sängen och vila när jag blir för trött och utmattad av alla stordåd.

Enda nackdelen är att jag inte kommer vara så chattig på kvällarna. För nu är jag trött på att plugga i soffan med böckerna spridda som en solfjäder runt mig.

Fredagen den 13:e och jag har dessutom en innestående fotmassage. VAD kommer gå åt helvete nu?2 kommentarer:

Corundum sa...

Grattis, grattis! Går bättre att jobba på en arbetsplats där man trivs. :)

Vad har du för upplösning på den där skärmen? Märke? :)

/jag.

Anonym sa...

Så fint det verkar ha blivit. Nu ser jag den berömda skärmen...*S* // C