torsdag 17 september 2009

Blå Gris


Jag har blivit ett svin. Efter att ha fått åka taxi till akuten i tisdag är det konstaterat - jag är ett svin på riktigt. Och med tanke på hur mycket feber jag har, så skyller jag enbart på den när jag lägger ut ett så förbannat osmickrande foto!!!

Det lustiga är att mannens chef fick akuta symptom efter att jag hade varit på akuten i tisdags förmiddag och fick gå och lägga sig (nej - han är inte sjuk). Och 23:00 kom ett sms med exakt ordalydelse "Var hemma och vårda grisen imorgon"...där det senare kröp fram att han bara var rädd och därmed satte maken i karantän. En svinstia helt enkelt.

Men han fick inte gå till jobbet idag heller. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men han vårdade mig nyss - genom att åka till ICA och köpa honung och koka honungsvatten *tittar på korset i taket*.

Annars då? Jo'rå! Som vilken influensa som helst om man bortser från den däringa svårigheten med att andas i tisdags, killer head ache, feber etc etc...men pluggar gör jag - fast jag måste erkänna att jag är mer trögfattad än vanligt med tanke på temperaturen.
5 kommentarer:

PGW sa...

Nämen Nöff. Dystert. Men alla blir snyggare med en isbjörn på huvudet :-)

Anonym sa...

Stackars du. Och kom för all del inte hit för du är helt helt helt 100 frisk :o)
...men när du är det tycker jag du skall komma hit på lite välförtjänad överprisad norsk shopping.

Blue sa...

PGW: Ja du fattar hur väck jag är när jag inte ens ser att jag är en gris med en isbjörn på huvudet???

"Anonym": Näe, jag planerar att bara hälsa på folk jag inte tycker om. Har inte klurat ut vem än. Men sen skall det shoppas...som tröst, belöning...eller bara för att det är roligt? :o)

LadyFi sa...

Hjälp! Ta hand om dig!

PGW sa...

Jamen allt klär en skönhet, även isbjörn och tryne :-)