tisdag 1 september 2009

Doktorand i Bakfylla


Jag måste erkänna att orden inte kom igår. Inte många ord i alla fall. Och jag hade noll minne av att ha skrivit inlägget nedan - så det mest imponerande är att det inte innehåller några stavfel såvitt jag kan se.

Gårdagen spenderades med att konstatera att Bacardi är djävulens påfund och att vakna till diverse roligheter som jag inte visste om att jag hade gjort.


Min kusins "nya" flickvän jobbar på L'Oreal. Jag och syrran fick varsin jättefin påse full med smink - men jag hade inte tid att kolla på den förrän det var läggdags tydligen (och detta måste ha varit före blogginlägget).
Oj vad godis det var i påsen. Bland annat tre läppstift varav ett knallrött. Och jag tyckte tydligen att det var en strålande idé att prova det innan jag gick och lade mig.

Jag har ett svagt minne av att jag dessutom tyckte att jag var skitsnygg. Sen måste jag ha tagit en chokladkaka och gått och lagt mig med datorn för att titta på ett avsnitt av nya favoritserien.


Söndag morgon, första uppvaket 07:00 - kissenödig och en killer head ache. Stapplar upp på mycket mycket svaga ben för att kissa och ta två huvudvärkstabletter.

Tittar på golvet. Nämensevadliggerdär? En dator upp och ner med USB-minnet krashat.
Tittar på madrassen. NämensevadliggerDÄR? En halv chokladbit inkletad.
Tittar mig i spegeln.
NÄMENTITTAVADSERJAGDÄR????
En avdankad prostituerad som har sett sina bästa år med håret på ända och rött läppstift högt och lågt.


Huvudvärkstabletter och sömn och nästa uppvaknande 11:40. Lika sautans ont i huvudet och fortfarande lätt berusad. Stapplar upp igen, bara för att upptäcka att läppstiftet var av sorten "tvätta jättemycket med tvål och vatten men det går ändå inte riktigt bort".


Så, gårdagen spenderades med hår och huvud från hell, rester av rött läppstift och gammalt smink.

Men det tyder egentligen bara på att det var en förbannat bra fest!

Förresten så var läppstiftsfärgen snygg - bara inte utsmetad när man är bakis och ser ut som 95 år ;o)

4 kommentarer:

Sofia sa...

hahahaha, låter som ett härligt uppvaknande.

Mja, hår och hår, en blit syntet fastsatt på en tofs för 8 euro. Jag törs inte slå till på peruken för jag vet inte vilken färg jag ska ta. Vill ju gärna se en bild med din på.

Hur blir det med Marseille? Dyker ni upp nu i sept?

Gustav sa...

Låter som en toppenfest :)

och du btw, det är inget att vara stolt över att inte ha några stavfel sedan du gick över till "the dark side" eftersom vi har den älskade rättstavniningen i vilka texter vi än skriver :)

/Gustav

PS. om jag nu har stavfel i denna text är det pga. att jag är så sämst så rättstavningen inte hjälper ;)

Blue sa...

Sofia: Blir det Marseille så tar jag med mig håret (både det jag har på huvudet och det lösa) - annars får jag väl skicka löshuvudet till dig så du kan kolla på det så du ser färgen.

Och ja, det var ett fantastiskt uppvaknande...NOOOOT ;o)

Gustav: The Dark Side hjälper faktiskt inte till med stavningen i Blogger, åtminstone inte när man skelar. Har nu i efterhand ett svagt minne av att jag åtminstone gjorde ett inlägg men inte vad det handlade om, men jag minns att jag fick radera mycket i min skelögdhet...så jag tycker att jag gjorde ett sjuhelsikes jobb med stavningen. :-p

När åker du?

listoplisto sa...

HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA *andas*
mohahahahahaaaaaaaa