måndag 8 juni 2009

Jahaja?I torsdags sumpade jag min första tenta. Detta säger jag utan att ha fått den rättad - hinner man inte med att svara på en 10-poängsfråga för att datorn krashar två gånger så VET man att man inte har klarat den.


I fredags hade vi vår sista inlämning för VT-09 och den lyckades jag schabbla till det med genom en dubbelbokning eftersom min guddotter tog studenten (jotack - nu vet jag exakt hur gammal jag är - när hon föddes var jag lika gammal som hon är nu och drog till Kreta tre dagar efter födsel med tjejpolarna...vart fanken tar tiden vägen?).
Men mina kära kära gruppmedlemmar fixade inlämningen med ytterst små inhopp ifrån mig. <3

I lördags åkte vi till Västerås så att mannen äntligen fick utnyttja presenten han fick av mig på sin 40-årsdag förra året. Flyga uppåner och inåut i ett litet stridsplan i en halvtimma. Och det var en halvtimma han sent glömmer. Jag misstänker att han fortfarande skiner som en liten sol fast det är måndag, mulet och han jobbar.

Och idag...idag börjar sommarterminen. Men de har inte lyckats peta ur sig ett schema för kursen än. Inte en litteraturlista heller.

Så då satte jag mig helt enkelt och redigerade filmen från kameran som mannen hade på huvudet medan han flög. Och la den på YouTube. Har ni kommentarer om kvaliteten hänvisar jag dom till mannen som inte höll huvudet helt still, och har ni kommentarer om eventuellt töntigt musikval så hänvisar jag dom till skräpposten.

GO TOP GUN! :)

// Mavericken som är extremt avundsjuk för att hon inte fick flyga1 kommentar:

Christopher Papastefanou sa...

Musikvalet kunde inte varit bättre, syss!