fredag 17 april 2009

Det gäller att ha självdistans - och en gnutta humorJag har städat min garderob, plockat ur saker mitt bedrövade bredrövade jag inte får på mig längre, och inser att att jag behöver några billiga slit och släng plagg inför sommaren. Så fick det bli, med tanke på att allt sitter som ett kôrvaskinn på mig, och kôrvaskinn är inte speciellt bekvämt att hasa runt i på sommaren när man är sunkapa. Jeansen på första bilden...är gudabenådade. Det är inte jeans, det är som att ha på sig de tunnaste tunnaste "silkesjeansen" och from idag kommer jag troligen inte att ha Något Annat På Mig. Kärleken är total, och överlever sömmarna sommaren så är jag lycklig som ett barn. Och arschlet får plats. Jag har en vision om dessa jeansen, ihop med flip-flops när det blir varmt och med ett par vita converse och någon tajt vit topp idag och jag kommer vara den bekvämast klädda människan på västkusten.

I kid you not när jag säger att dom är så mjuka att det inte känns som jeans.

Och så kommer då de jag varit totalmotståndare till sedan de dök upp i modevärlden igen.

Trumvirvel mastro....

Ett.Par.HAREMSBYXOR! Japp - jag gick över till the Dark Side. Den är så dark att den är mörksvart och jag vet att Li med flera kommer auto-vomera en kaskadspya vid blotta åsynen av dom. Men samma där. Linne och bomull blandat. Och även de ett par slit och släng byxor som kommer användas stenhårt på semestern.

Men tänk på att jag är gammal. Jag kommer få plats med både inkontinensskydd och hemorrojder utan att det syns. Dom är inte bara sköna, dom är praktiska också. Och miljövänligheten ska vi inte ens gå in på, går jag och handlar kan jag stoppa ett par säckar mjöl och en tvålitare cola i "hänget".

Och helt plötsligt kan jag fortsätta vara fet utan att det märks.

Att sedan mannen i mitt liv avskyr allt som inte sitter tajt, är kort och helst åt det porriga hållet får jag leva med. Den dagen han tar på sig något skavigt och tajt så kan vi snacka. Medan han fortfarande går i oversized t-shirts och jeans så har han helt enkelt ingen talan.

Håna på - jag vet att jag hade gjort samma sak....but I just done caaaare ;o)


7 kommentarer:

Hilda sa...

Skitsnygga jeans ju!!! Alltså det där med Harembyxor. Jag KAN helt enkelt INTE tänka mig ett par. MEN vis av erfarenhet som jag är så VET jag att det finns en överhängande risk att även JAG har ett par innan sommaren är slut. Det ventilerar bra har jag hört. :)

Karriärmamman sa...

Den Förvirrade Mannen: Men, vad är det hon har tagit bild på?? Säckiga jeans eller??

Karriärmamman: Nä, det är ju HAREMSBYXOR. De är inne igen.

*talande tystnad*

Blue sa...

Hilda: Jeansen är underbara, jag ska klippa in de bättre bilderna från inköpssidan / webshoppen.
Och jag sa precis som du innan, Våga Vägra Haremsbyxa. Och jag har ju för fanken varit tonåring på 80-talet och redan HAFT detta horribla förhatliga mode. Men jag ändrade mig typ en kvart innan jag köpte dom. Och jag skiiiiter i om dom är fula, numera har jag bestämt att dom är fulsnygga och så löjligt sommarsköna att jag förlåter dom för att det ser ut som att jag har skitit ner mig. ;o)

Och välkommen tillbaka, det var en glad överraskning :)

Karriärmamman:

Både du och mannen har rätt. Det ÄR ju ett par säckiga jeans på en av bilderna och haremsbyxor på den andra. Och tystnad brukar vara talande. Tystnad är ju medhåll - killen är på min sida :-p

DenSnygge sa...

Ärligt talat ser ju ut som ett par muslim byxor "väntar du Mohamed?" du får gå runt i den skiten på dagtid kl 17 skall det vara ombytt och klart:-) Så kanske jag kan skaffa ett par sånna här byxor till dig. http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/31698.jpg

Blue sa...

Vad skall jag byta om till?

Jag byter om till VADSOMHELST om du kommer hem i ett par såna brallor som du hade i länken honey. MED tillhörande mössa ;o)

Sofia sa...

Plus på jeansen, helt klart men harmensbyxan.... ja man ska väl knipa ihop för rätt vad det är (2 år senare än alla andra) packar väl även jag ner min ica kasse i byxan.

listoplisto sa...

Alltså... nu har jag kravlat mig upp från golvet efter att ha protestkräkts ett tag. Och haremsbyxor ser fortfarande för jävliga ut ;-)

Men jag tänker att det nog inte är särskilt lätt att vara så gammal som du är. När demensen slår till kan man inte alltid hållas ansvarig för sina handlingar. M
en jag behåller bilden för eventuellt framtida "hur tänkte du egentligen här"-bruk ;-)

*visslar oskyldigt*