fredag 14 november 2008

Jag saknar ord...

...och tro mig, det är sällsynt.

Nej, det fanns inga måsar i Grand Canyon, men en hel drös med får (???). Och det var inte ett endaste dugg nervöst att flyga liten helikopter, bara jävligt coolt.

Men när det gäller själva turen saknar jag ord. Jag har nu sett en till av sakerna jag har på min "skall se" lista. Och det var en och en halv timmas helikopterflygning som var fullkomligt och totalt breath taking. Det GÅR inte att beskriva, det går nog varken att lägga upp kort eller videofilm heller. Det måste upplevas.

Innan vi visste att man kunde åka Vegas - Grand Canyon - Vegas hade vi tänkt att åka bil (fem timmar) dit för att se det. Men oh man, köra fem timmar för att stå på kanten av ett berg och kika. Detta var en miljard gånger bättre. Genom Grand Canyon, över Grand Canyon och i en 6-personers helikopter med en underbar och skitrolig pilot som förklarade och berättade.
Såg indianer, Hooverdammen och, återigen, totalt en och en halv timma med hakan nere vid knäskålarna.
It's a must! Jag kan fortfarande inte släppa bilderna i huvudet och vi filmade i princip hela tiden.

Oh well, direkt efter heli-turen var det dags att åka till flygplatsen för att åka tillbaka till Ft Lauderdale och spendera natten här innan hemresa imorgon.

OM nu inte Air Frog kommer på att dom skall strejka lite extra och även sumpa flygningarna till Paris. Så som jag har förstått det är det bara flygningarna från Paris som ligger brunt till.

Någon som har koll?

Sovdags - måste ta tillvara på den lilla tid vi har kvar i Ft Lauderdale imorgon innan vi måste åka till Miami...vill inte vill inte vill inte...