söndag 12 oktober 2008

Säsongens sista...

...helg med båten. Och det blev precis som tänkt en jättemysig helg. Helt enligt planerna.
Visserligen blåste det lite väl mycket, men solen sken hela helgen och vi bara åkte kusten neråt och pratade och mös medan vi tittade på alla smultronställen som numera är stängda för säsongen. Såg en och annan hummerfiskare som vågat sig ut i blåsten.

På eftermiddagen kom vi fram utan missöden till Kungshamn för att äta middag som planerat. Och sen satt vi i båten med levande ljus och delade på en flaska vin och bara snackade skit. Sån där skit som man bara pratar om när man har en myshelg på båten.

Uppe med tuppen på morgonen och kosan styrdes mot slutetapp Göteborg. Tog det lugnt på vägen ner och bara slickade kusten för att få minsta möjliga sjö och mesta möjliga solsken. Och även det var en riktigt trevlig tur. En sista helg med båten att minnas nu i höstrusket.

Eller så är inte ett enda jävla ord i ovanstående text sant.

Förutom solen och blåsten, hummerfiskarna och att båten numera faktiskt befinner sig i Göteborg istället för i Strömstad.

2 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Nu har jag förresten bokat en liten kompis till Gul. En svart skogisflicka hämtas allhelgonahelgen. Hon kan inte bli en ny Vilda men hon kan bli en ny kompis.

Blue sa...

Jag såg det...läskigt lik Mini...om du såg länken...förutom näsan som har varit i bläckhornet på henne.

Och hon har redan varit ända uppe i gardinstången och tagit med sig den ner - TVÅ gånger. Det är en Matrixkatt. Hon springer på väggarna och klättrar och attackerar från alla möjliga och omöjliga håll ;o)

Men din nya kompis är så söööööt!