söndag 19 oktober 2008

En dag jag aldrig får tillbaka

Eller: "Var det verkligen värt det?"

Jag tyckte inte att jag drack tillräckligt mycket för att förtjäna århundradets baksmälla. I och för sig är alla mina baksmällor av århundradets sort. Men jag kräktes varken lakritsshots eller gjorde saker jag inte kommer ihåg.

Vad jag däremot gjorde var att dricka ifrån baljan med välkomstdrink HELA kvällen. För det var ju så mycket godare med apelsindrink än vin. Och baljan stod ju där precis innanför dörren hela kvällen. Och uppenbarligen var det bara jag som hajade att man kunde gå upp och sörpla i sig från den hela kvällen - framgick det idag.

Och vad som mer framgick idag var att det var hemkört i välkomstdrinken.

Så, efter en dag i "efterkrankens tanka blekhet" med pizza, chips, ostbågar, salt godis, choklad, coca cola och huvudvärkstabletter kan jag bara konstatera att detta är en dag jag aldrig får tillbaka. Och att jag skulle behöva en Losec också.

Vem fan gör hembränt nuförtiden???

Och nej, jag kommer inte ta bort mitt ytterst pinsamma inlägg från inatt. Det skall få stå kvar som en reminder att jag aldrig aldrig aldrig skall skriva på fyllan.
Alkolås på datorn är faktiskt ingen dum idé...

2 kommentarer:

Corundum sa...

Alkohol är farligt... Men ack så roligt. :) Och att man sen råkar bli bakis ibland, det är sånt som händer.

Men jag måste säga att det är lite lömskt av värden på festen att köra HB i det man bjuder gästerna på! Man tenderar ju bli lite mer öm i håret dagen efter om man aternerat köpesdrickan med dess kusin i dunk-format. :P

Och inte skrev du väl något speciellt genant då du var onykter?

/Corundum
ordensmakt.blogspot.com

Anonym sa...

ojojoj.. hoppas att du mår bättre idag, måndag.