tisdag 23 september 2008

Jag stickar!

Jag åkte till garnbutiken. Ville rulla mig i alla de stora bulliga BLÅ nystanen jag hittade. Och jag kom hem med ett garn till en kofta (brunt och beige), ett garn till en omlottröja (blått) och ett tredje garn till mössa och halsduk (skiftande tjockt från ljusblått till mörkblått).

Japp...went frickin' overboard...som vanligt.

Vi ses om någon månad bloggen ;o)

(Och ja - precis som Corundum sa - jag läste också att Julia Roberts köpt filmrättigheterna. Och det var faktiskt en förbaskat bra bok.)

7 kommentarer:

Corundum sa...

Nog får du sticka, så länge du inte sticker... Du brukar vara så duktig på att uppdatera bloggen, bryt inte den goda trenden! :D

/jag.
ordensmakt.blogspot.com

The Pale Green Woman sa...

Kära nån, du ska ha ORGIE :-)

Blue sa...

Corundum:
Skall försöka kombinera stickning och blogg. Kommer att bli tufft, men jag skall göra en kraftansträning.
Å andra sidan så verkar ju mitt stickande generera mer inläggsstoff - så det bådar ju gott :o)

PGW: Jag vet! Visst är det underbart! Planen är att komma en bit på blå omlottröja (vilket jag redan har gjort) och sen börja virka mössa av det härliga ljusblå/mörkblå garnet. Så jag åtminstone har två grejer på G samtidigt och kan alternera mellan.

*fortsätter att sticka och vissla*

;o)

LadyFi sa...

Du kan sticka en halsduk och sedan har den som en giveaway på din blogg... och på så sätt kombinera både stickning och bloggning...?

Corundum sa...

ladyfi: Lysande förslag! :) Blue får se till att ordna någon slags tävling eller något... Haha! Som att hon behöver locka fler till sin blogg, den är rätt vältrafikerad ändå. Åtminstone av oss stammisar.

Vad säger du, Blue?

Blue sa...

*skrattar*

The Knitting Revolution på bloggen alltså.

Ja det beror ju på om ni vill ha något blått.

Kanske kan åstadkomma någon liten grön grytlapp till PGW som en start till hennes nya kök också ;)

Corundum sa...

Blue: Haha! Ja, verkligen. :) Och det är klart att man vill ha något blått! Fixa en grytlapp som inkluderar en tag i form av en steliserad variant av texten "Blue" så som den ser ut i din topbanner. Då går det inte att missta sig på varifrån man fått den. :P

"Tag"? Mönster heter det kanske... Jag är internetifierad så att det sjunger om det. Urk.