fredag 6 juni 2008

Helvetet Tur och Retur?

Jag har hamnat i student-hell!

På riktigt.

Efter en kalasdag till sjöss, för att flytta båten från Göteborg till Strömstad bestämde vi oss för att göra dagens stopp i Smögen. Äta på Lagergrens, ha en riktigt bra kväll i ett inte turistinvaderat Smögen helt enkelt.

Ack vad man kan ta miste. Hela Uddevalla gymnasium är här och går fram och tillbaka på bryggan och skrålar VIDRIGA studentvisor. Jo - dom blir vidriga när man har hört dom 28252578435 gånger.

Det kryllar av poliser som häller ut öl. Vilket givetvis gjorde mig vansinnigt nyfiken och fick då reda på att man inte får dricka på Smögenbryggan och 30 meter upp. Eh?

Polisbåtar, Sjöräddningen och Kustbevakning åker fram och tillbaka utmed bryggan och jag har, innan jag stängde kapellet, plockat ut två inkastade fimpar som avslutades med en inkastad flaska innan jag fick nog.
Näe, det var inte meningen att dom skulle kasta in, men små vidriga äckliga studenter som springer omkring och dricker grogg i gräddfilskartonger kastar saker omkring sig.

Just nu hatar jag studenter. Så mycket att jag faktiskt skrattade elakt när en tjej sprang omkring på bryggan och sjöng "ingen är feeetare än samhällsveeeetare" till alla tjocka studenter.

Jo - jag är samhällsvetare. Och jag har tagit studenten.

Får man spränga bryggan när man har gått i spinn och fått en psykos efter att ha hört "föööör vi har tagit stuuuuudenten" en miljard gånger?


2 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Jag hjälper dig att spränga studenter hos dig, du hjälper mig att spränga studenter här, deal?

listoplisto sa...

Man får spränga bryggor OCH studenter :-)